Referencer

LÆS OM KUNDERNES LØSNINGER

Med et stråtækt tag var solceller på taget ikke en mulighed. Derfor faldt valget på en solcellecarport, da Lars valgte at investere i solceller. 

Hos EnergiSol er det både vigtigt for os at lave den bedste løsning – tilpasset kundens individuelle behov – og at sikre en god proces i forbindelse med monteringen af solcellerne. Det afspejler sig også i Peters oplevelse.

En smartere løsning, med mere autonomi og frihed, kan være at installere solceller på hustaget eller garagetaget, som kan levere strøm til bilen

25 studerende fra hele Sverige brugte deres sommerferie på at bygge en SolcelleCarport på et universitet i byen Gävle. SolcelleCarporten skal bruges til El-biler, så der er altså dobbelt-op på bæredygtighed på parkeringspladsen i Gävle. Vi håber, at mange andre universiteter, skoler og institutioner vil lade sig inspirere, og træde i de grønne fodspor.

Granbohus er Fredensborg Kommunes ferie- og aflastningstilbud til hjemmeboende børn, unge og voksne med vidtgående fysisk- og/eller psykisk handicap.

Fredensborg Kommunes solcelleløsning på Granbohus sender ikke blot et grønt, positivt signal til omverden. Den bidrager også direkte til at nedbringe kommunens CO2 udledning.

Læs her hvor meget CO2 der er blevet sparet på 10 år. 

Henrik fra Farum er erhvervsdrivende og har kontor hjemme – han ønskede en mere grøn løsning ifht. hans virksomheds elforbrug. EnergiSol havde løsningen.

I september 2013 begyndte EnergiSol på etableringen af en 103 m2 stor solcellemarkise på Fredensborg Rådhus – totalydelsen for det store anlæg er 15 kWp.

Fredensborg Kommune er frontløber på klima- og energiområdet og har tidligere gjort brug af vores kompetencer og løsninger eksempelvis i forbindelse med totalrenoveringen af varmeanlægget hos Granbohus. Hertil kommer flere varmepumpeprojekter på offentlige bygninger i Fredensborg Kommune.

I løbet af 2011 og 2013 leverede vi solceller til Siemens kontorbyggeri Building Technologies i Hongkong. Solcellerne var typen: 20 kWp Sharp solcelletyndfilms-teknologi. Forud for leveringen gik et projektforløb som har været både anderledes og interessant.
Fælles for solcelleanlæggene er, at de er monteret på bygninger med flade tag ovenpå et konsolsystem.
Det sikrer, at montagen er både hurtig, effektiv og nem.

Danskerne bruger rigtig meget tid på terrassen – men hvorfor lade en terrasseoverdækning stjæle alt sollyset? EnergiSols solcelleløsning til terrasseoverdækning erstatter den klassiske tagbelægning med transparente solceller, så lyset kan trænge gennem overdækningen. Løsningen er ideel, fordi den lader solens lys komme ind på terrassen i begrænset mængde – og så producerer solcellerne el til hjemmet. 

Terrasseoverdækningen kan tilpasses det enkelte projekts størrelse og behov.

EnergiSol’s miljøvenlige solcellecarport er eget design
– derfor er det nemt at tilpasse carporten efter vores
kunders behov, som ønsker en specieldesignet
carport. EnergiSol´s solcellecarport udskiller sig fra
andre carporte, da solcellerne anvendes som tagmateriale. Carporten kan endvidere leveres med LED belysning.

Vedvarende energikilder er blevet er hot emne – men hvordan fodrer vi interessen for bæredygtige energikilder og teknologien bag dem hos fremtidens samfundsborgere. 

På Nordstjerneskolen i Frederikshavn Kommune er svaret: En vindmølle. Møllen giver skolens elever helt praktiske erfaringer med, hvad vindenergi er for en størrelse – og så skaber den forståelse for energiproduktion, strøm og energiforbrug. En forståelse, som er med til at forme dem, som fremtidens bevidste samfundsborgere, og som de kan tage med ud i dagligdagen. 

Roskilde Festival og MUSICON er fælles om vindmølleprojektet, som EnergiLeg har været med til at sætte i verden. Vindmøllerne vejer op i vejret   på MUSICONs areal, hvor de indgår i den digitale legeplads PIXLPARK. Desuden er møllerne mobile da de bygget op flytbare fundmentblokke, hvilket er praktisk i forbindelse med Roskilde Festival.  

En ny virksomhed overtog i 2013 en gammel fabriksbygning fra 1960’erne. Virksomheden ønskede at gøre deres produktion mere grøn og klimavenlig, og derfor tog de forskellige tiltag

HVAD SIGER ENERGSOLS KUNDER

Vi har talt med nogle af vores kunder, som efter ti år fortæller om deres oplevelse med EnergiSol – dengang og nu. LÆS MERE HER

100% TILFREDS KUNDE

Martin Åkerlund fik installeret solceller  i 2012. Et  6kW solcellesystem med KOSTAL Inverter og en luft/luft varmepumpe. Han har sidenhen konverteret 100% fra elvarme til sol + varmepumpe. Det var trygt og godt at handle med Ole og EnergiSol og der var og har aldrig været fejlmeldinger på systemet, så Martin fortæller, at han også den dag i dag er 100% tilfreds med løsningen. 

"Jeg kan kun give de bedste anbefalinger"

Martin Åkerlund Produktionsansvarlig.

Martins kundeoplevelse hos EnergiSol i stjerner

STYR PÅ PROCESSERNE

Ulf fik i 2012 installeret et 4,5kW  med KOSTAL Inverter og en luft/luft varmepumpe. Dengang var det en helt ny verden med solceller og vedvarende energi hos private forbrugere. Derfor var det vigtigt for Ulf at der var styr på processerne, levering og ikke mindst produkterne. Ulf blev kunde grundet den gode mund til mund omtale af EnergiSol , og var dengang specielt meget tilfreds med både levering og montage. Ulf vil klart anbefale EnergiSol til andre som har brug for solcelleløsninger.  

"Det var en spændende tid, og jeg gik bevidst efter kendte mærkevarer for at sikre stabil drift"

Ulf Hesselager Johansen (Ingeniør), Køge

Ulfs kundeoplevelse hos EnergiSol i stjerner

GOD LOKAL SUPPORT

Erik har i mange år været en del af elektrikerbranchen, og kender alt til installation af solceller. Da han selv fik installeret et solcelleanlæg var der ikke mange leverandører. Følgende var vigtigt for Erik
1) Lokal support
2) Vejen til en konkret løsning på eventuelle nedbrud kunne klares så hurtigt som muligt.Men da det kun har været Inverteren, der har lavet lidt vrøvl med, og dette blev udbedret uden beregning kan man ikke være mere tilfreds.

"Jeg anbefaler altid Ole og EnergiSol, hvis jeg hører om nogen der overvejer solcelleløsninger. Her er jeg sikret gode og solide løsninger, der holder og lever op til mine forventninger."

Erik Petersen (Pensioneret installatør) Ålsgårde

 Eriks kundeoplevelse hos EnergiSol i stjerner

EnergiSol tagmonteret solceller

ANLÆGGET KØRER PERFEKT

Med en produktion over 42.000 Kw siden 2012 har solcelleløsningen hos Finn fungeret perfekt. Finn valgte EnergiSol , da han ønskede at bruge et lokalt forankret firma.

Finn havde hørt om EnergiSol og ud fra dialog om metoder, pris, og produktkendskab var det et positivt samarbejde. Der har ikke været behov for support efter montage for anlægget kører perfekt.

"Jeg vil helt klart anbefale EnergiSol til andre, som går med tanker om at investere i et solcelleanlæg. Jeg får den rette professionelle rådgivning og jeg føler at jeg er i gode hænder"

Finn Jung Svendsen (Pensioneret entreprenør) Hornbæk

Finns kundeoplevelse hos EnergiSol i stjerner

Solcelleløsning overdækning

DEN HELT RIGTIGE LØSNING

Hanne så EnergiSols annonce IdéNyt hvor en solcelle-overdækning over en terrasse var vist på et flot foto.
Det var lige det Hanne ledte efter og ringede straks til Ole, der med god support og vejledning fik konstrueret og tegnet den helt rigtige løsning til Hannes hus.

Hanne har altid været meget tilfreds med både konstruktionen og solcelleløsningen og det står som nyt, selvom det nu har 10 år på bagen. Solcelle systemet kører upåklageligt.

"Solcellerne er jo fantastiske, da de lader lyset gå igennem så jeg både får udbytte af solenergien og lyset"

Hanne Nielsen (Pensionist) Søborg

Hannes kundeoplevelse hos EnergiSol i stjerner

Solcelleløsning

GODT OG SOLIDT PRODUKT

Som Senioringeniør hos Danfysik og Teknologisk Institut har Nils igennem mange år haft kendskab til højteknologiske løsninger.
For Nils var følgende parametre vigtige

1) Han fik et solidt og godt produkt installeret

2) Han havde tillid til at det blev monteret korrekt.

Dialogen mellem Niels og EnergiSol var god og konstruktiv, hvilket også er en vigtig værdi i et samarbejde.
Nils fik i 2012 installeret et 6KW solcelleløsning med KOSTAL inverter. Systemet var dimensioneret til at producere lidt ekstra for at kunne trække en senere opsat varmepumpe. Denne løsning var og er Nils den dag i dag yderst tilfreds med.

"God dialog og ekspertise betyder meget for mig. Jeg anbefaler allerede EnergiSol til andre, da Ole er professionel og har gode kompetencer indenfor teknologien, og du er sikker på at få den mest optimale løsning."

Nils Hauge - Pensioneret Ingeniør Tåstrup

Nils kundeoplevelse hos EnergiSol i stjerner?