Solcellecarport

carport med integrerede solceller

EnergiSol er eksperter indenfor solcelleløsninger og har et færdigt koncept klar, til at komme i gang med solceller, samt ny carportløsning i en og samlet løsning.

CARPORT MED TRANSPARENTE SOLCELLER
EnergiSols miljøvenlige solcellecarport er eget design – derfor er det nemt at tilpasse carporten efter vores kunders behov, som ønsker en specieldesignet carport. EnergiSols solcellecarport udskiller sig fra andre carporte, da solcellerne anvendes som tagmateriale. Carporten kan endvidere leveres med LED belysning i carportens tagkonstruktion.

Træbeklædningen er det 100% bæredygtige og miljørigtige SUPERWOOD, som er PEFC-certificeret. Med PEFC-certifikatet er der garanti for, at træet har groet, er blevet fældet, og er produceret under ansvarlige forhold, hvor der er taget hensyn til naturen og miljøet. Samtidig er superimprægneringen miljøvenlig og skånsom. Træet bliver sikret mod råd og svamp fra yderst til inderst, helt uden brug af tungmetaller og organiske opløsningsmidler, og kan derfor bortskaffes som almindeligt brændbart affald.

EnergiSol dobbelt solcellecarport
EnergiSols solcellecarport til seks biler

SOLCELLE CARPORT -FRA EN TIL SEKS BILER