Tiden var moden til solceller

Hvornår er det rigtige tidspunkt at få solceller? For Peter blev det i foråret 2023.

"Vi havde gennem mange år vurderet økonomien i et solcelleanlæg og med de stigende energipriser i efteråret 2022 vurderede vi at det var et godt tidspunkt at foretage sådan en investering. Også sammenholdt med, at teknologien er modnet over en årrække, så det nu giver endnu bedre mening"

Peter bor i et 0-Energihus fra Trelleborg fra 2005, som er udstyret med et dobbeltvirkende Genvex anlæg. Det betyder, at der skal et konstant (og ikke ubetydeligt) el-forbrug til at køre anlægget. Med et solcelleanlæg er Peter fri for at bekymre sig om stigende og faldende elpriser.

“Vi valgte en løsning hvor solcellerne blev monteret på sydsiden af vores carport. Efter en god snak, hvor vi fortalte om vores ønsker og behov, kom Ole (EnergiSol) med et fornuftigt forslag til et setup, som vi valgte at gå med”.

Hos EnergiSol er det både vigtigt for os at lave den bedste løsning – tilpasset kundens individuelle behov – og at sikre en god proces i forbindelse med monteringen af solcellerne. Det afspejler sig også i Peters oplevelse:

Solcelleanlæg på carport

"Processen gik smidigt og helt uproblematisk. Der var god opfølgning samt forslag til alternativer pga. leveringsproblemer på celler og invertere. Jeg kan bestemt anbefale EnergiSol til andre. De har mange års erfaring med opsætning af solcelleanlæg, og det kan man mærke".